Παρουσιαστής στην Πολωνία κάνει coming out με τραγούδι των Roxette

26/08/2016
δεξιά: ο παρουσιαστής

Με ένα τραγούδι των Roxette έκανε coming out ένας παρουσιαστής στην τηλεόραση της Πολωνίας.

Ο Jacob Hajduk και ο David, ζευγάρι για επτά χρόνια, τράβηξαν ένα βίντεο τον περασμένο Ιούλιο στη Βαλτική Θάλασσα.

Το τραγούδι “Some Other Summer” έπαιξε στο iPod. Μιας και κανένας άλλος δεν βρισκόταν στην παραλία, αποφάσισαν να κάνουν το δικό τους σόου.

“Η Πολωνία είναι μια πολύ καθολική χώρα και η θρησκεία έχει μεγάλη επίδραση στον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι. Είχαμε τις αμφιβολίες μας πριν το ανεβάσουμε στο YouTube. Αλλά θέλαμε να δείξουμε ότι οι gay άνθρωποι είναι απόλυτα κανονικοί και ότι η αγάπη μας δεν έχει καμία διαφορά από τη δική τους”.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral με αρκετό κόσμο να το σχολιάζει θετικά. Ανάμεσά τους και ο Per Gessle των Roxette, o οποίος έγραψε: “Πολύ Καλό”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!