Rachel Bruni: Έκανε coming out μετά τη νίκη της και έγινε η πρώτη out ολυμπιονίκης της Ιταλίας

17/08/2016

H Ιταλίδα κολυμβήτρια Rachel Bruni, αφού κέρδισε τον ασημένιο μετάλλιο στους ολυμπιακούς του Ρίο αποφάσισε να κάνει coming out και να αφιερώσει τη νίκη της στην σύντροφό της Diletta Faina, η οποία βρισκόταν μαζί της.

“Αφιερώνω αυτή τη νίκη στην οικογένειά μου, στον προπονητή μου αλλά και στο αγαπημένο πρόσωπο μου που με ακολούθησε και με υποστήριξε”, δήλωσε η Bruni.

Όταν στη συνέχεια ερωτήθηκε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό, η ίδια απάντησε: “Η σύντροφός μου. Πάντα ζούσα φυσικά χωρίς προβλήματα. Ποτέ μου δεν έχω κάνει ένα μεγάλο coming out. Χωρίς αμφιβολία υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν πολλές προκαταλήψεις, αλλά ζω ειρηνικά. Δεν πιστεύω στις προκαταλήψεις, ζω για εμένα, για το πάθος στη κολύμβηση και για όσους μ΄αγαπούν”.

Πρόκειται για το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο της Bruni, με την ίδια να αποτελεί την πρώτη οut ολυμπιονίκη της Ιταλίας.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!