Τώρα υπάρχει μια εφαρμογή που συνδυάζει τον κόσμο του Pokemon Go (ναι το παίζεις και εσύ) με αυτόν του Grindr.

To PokéDates που εμφανίστηκε επίσημα αυτή την εβδομάδα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βρουν τον κατάλληλο συν-εκπαιδευτή που θα τους συντροφεύσει στην εξερεύνηση της ζωής.

Η εφαρμογή σου επιτρέπει να ψάξεις και ως gay ή bisexual.

Στιγμιότυπο 2016-07-23, 2.49.39 μμ

To PokéDates, μετά από ένα σχετικό ερωτηματολόγιο, προτείνει έναν σύντροφο καθώς και ένα PokeGym ή ένα PokeStop για να τον συναντήσεις.

Στιγμιότυπο 2016-07-23, 2.49.47 μμ

Για να ξεκινήσεις πρέπει να ανοίξεις έναν λογαριασμό στο Project Fixup και από εκεί να επιλέξεις  “PokéDates” .

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!