Ρόδος: Ελεύθερος κατηγορούμενος για βιασμό τρανς γυναίκας

13/07/2016

Ελεύθερος χωρίς όρους, αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, ένας 34χρονος Αλβανός, οικοδόμος, κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας 42χρονης, ημεδαπής, τρανς, με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατική“, γύρω στις 04.00 τα ξημερώματα της 9ης Ιουλίου 2016, ο 34χρονος, με τον οποίο διατηρούσε σχέση, προ τριμήνου, μετέβη στην οικία της 42χρονης και άρχισε να φωνάζει και να χτυπάει το τζάμι της μπαλκονόπορτας. Η 42χρονη μόλις είχε επιστρέψει από τη διασκέδασή της σε κέντρο της πόλης της Ρόδου με την παρέα της. Δεν ήθελε να του ανοίξει αλλά το έπραξε διότι φοβήθηκε ότι θα δημιουργούσε επεισόδιο στην γειτονιά. Όταν του άνοιξε, όπως κατήγγειλε, μπήκε έξαλλος μέσα και την άρπαξε από τον λαιμό. Φέρεται να την πέταξε στο πάτωμα και να άρχισε να την βρίζει. Όταν του είπε ότι θα καλούσε την αστυνομία, τότε ο 34χρονος φέρεται με το ένα χέρι να της έκλεισε το στόμα και ακολούθως να την πέταξε στο κρεβάτι της και να την βίασε.

Η 42χρονη διατείνεται ότι έχασε προς στιγμήν τις αισθήσεις της και ότι όταν συνήλθε τον είδε ήρεμο. Πήρε τα τσιγάρα του και έφυγε από την οικία της. Υποστήριξε ακόμη ότι κατά την διάρκεια της σχέσης τους ήταν βίαιος και ότι την εξανάγκαζε σε κάνει έρωτα μαζί του παρά τη θέλησή της.

Απολογούμενος χθες ο 34χρονος αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται. Επανέλαβε ότι γνωρίστηκε με την 42χρονη και διατηρούσε σχέση μαζί της τα τελευταία τρία έτη. Τόνισε ότι εργάζεται στη Ρόδο ως χορεύτρια και ότι την 9η Ιουλίου 2015 την οδήγησε με το αυτοκίνητό της σε κέντρο του νησιού και ακολούθως μετέβη στην οικία του για να αλλάξει ρούχα και να επιστρέψει εκεί για να παρακολουθήσει το σόου. Στο κέντρο, όπως είπε, χόρευε στο μπαρ και όταν τελείωσε μετέβησαν σε κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης, όπου ήταν και φίλοι της. Υποστηρίζει ότι έκαναν έρωτα με την θέλησή της, με την χρήση προφυλακτικού που είχε στην οικία της και όταν έφευγε για να πάει στην εργασία του τότε εκείνη βρήκε στο παντελόνι του τρία προφυλακτικά που είχε πάρει από το αυτοκίνητό της. Ισχυρίζεται ότι άρχισε να του φωνάζει και του έσκισε το παντελόνι και τότε εκείνος της έκλεισε το στόμα με το χέρι του. Ηρέμησε, έκαναν ένα τσιγάρο, συζήτησαν και ακολούθως έφυγε από την οικία της με τα πόδια. Υποστηρίζει ότι τον κατήγγειλε γιατί ζήλευε και θεωρούσε ότι έχει άλλη σχέση. Επεσήμανε μάλιστα ότι δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού από την έρευνα που έγινε.




Δες και αυτό!