Ένα γενναίο, τρανς  κορίτσι, μοιράστηκε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, τη συγκινητική της ιστορία. Το 14χρονο κορίτσι μίλησε για το πως ξεπέρασε το bullying και εγίνε ο εαυτός της :

“Μπορεί να φαίνομαι χαρούμενη τώρα, αλλά δεν ήμουν πάντα έτσι.  Ήξερα πως ήμουν διαφορετική όλη μου τη ζωή. Όταν ήμουν μικρή μου άρεσε να παίζω με κούκλες και να φοράω κοριτσίστικα ρούχα. Μου άρεσε να βάφω τα νύχια μου επίσης. Το να φοράω τα τακούνια της μαμάς μου ήταν το αγαπημένο μου. Αλλά μόνο μέσα στο σπίτι και ΠΟΤΕ έξω. Δεν είχα ποτέ πολλούς φίλους. Δεν ταίριαζα με τα άλλα κορίτσια και τα αγόρια με κορόϊδευαν. Στην πέμπτη τάξη μου έκαναν τόσο άγριο bullying, σχεδόν κάθε μέρα πήγαινα σπίτι κλαίγοντας. Έλεγαν ψέματα για να μου δημιουργήσουν προβλήματα. Ένα από τα παιδιά μου είπε ότι πρέπει να αυτοκτονήσω γιατί κανένας δεν με συμπαθούσε. Μου είπε ότι σε κανέναν δε θα έλειπα αν ήμουν νεκρή. Ήταν τόσο σκληροί, ήθελα απλώς να πεθάνω.”

Οι γονείς της αποφάσισαν να κάνει μαθήματα κατ’οικόν, μακριά από τα παιδιά που της έκαναν bullying και έτσι επιτέλους ήταν ο ευατός της. Έμαθε να βάφεται, ενώ φορούσε τα ρούχα που επιθυμούσε και εκτός σπιτιού. Μάλιστα,”ανακάλυψε” πως είναι τρανς αφού είδε το ντοκιμαντερ που αφορούσε στην τρανς έφηβη Jazz Jennings.

Οι γονείς της, επίσης, την πήγαν σε ειδικό γιατρό για τρανς θέματα, ο οποίος της συνταγογράφησε ορμόνες.

Το κορίτσι φοιτά σε τοπικό σχολείο φιλικό προς τα LGBT άτομα.