Π. Ψωμιάδης: “Αν είχες τον γιο σου στο ελληνικό κοινοβούλιο και φιλιόταν με τον φίλο του, θα το δεχόσουνα; Τι είναι μπουρδέλο;”

26/05/2016
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Καλεσμένος ήταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» την Τετάρτη.

Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιστή για το αν συμφωνεί με τις δηλώσεις του Αμβρόσιου κατά των γκέι, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τοποθετήθηκε και αντιδρώντας τόνισε, ότι αν είχε παιδί ομοφυλόφιλο δεν θα το πετούσε στον Καιάδα, ωστόσο θα του έδινε κατευθύνσεις.

«Στο σκοταδισμό δεν μας οδηγεί ούτε ο Ψωμιάδης, ούτε ο Αμβρόσιος, ούτε ο Καρατζαφέρης, ούτε ο Σφακιανάκης, ούτε ο Πρέκας. Μας οδηγούν οι προδότες, οι τσάτσοι και οι δούλοι. Αν είχα γιο και γινόταν γκέι δεν θα τον πέταγα στον Καιάδα, θα του έδινα τις κατευθύνσεις, ώστε να μην προκαλούσε την κοινωνία. Δεν είμαι κατά των ομοφυλόφιλων, έχω πάρα πολλούς φίλους και ψηφοφόρους. Είμαι κατά των συμπεριφορών αυτών των ανθρώπων.

Αν είχες τον γιο σου μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο και φιλιόταν με τον φίλο του, θα το δεχόσουνα; Τι είναι το ελληνικό κοινοβούλιο; Μπουρδέλο είναι; Είσαι υπέρ του μεγαλώματος των παιδιών; Ποιος θα βυζαίνει το παιδί; Ποιος θα το μεγαλώνει; Θα τρελαθούμε; Η Ελλάδα δίδαξε πολιτισμό, δημοκρατία και ελευθερία. Να φιλιούνται μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο; Και γύρισαν και τους χειροκρότησαν;

Οι τενεκέδες, τα χανουμάκια, οι τσάτσοι, οι λουκουμάδες γύρισαν και τους χειροκροτούσαν», είπε σε έξαρση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ενώ ο Πέτρος του είπε για να τον επαναφέρει στην τάξη ότι αν είχε γιο γκέι θα ήθελε να συμβιώνει στο σπίτι με το σύντροφό του και να μην είναι από εδώ και από εκεί…

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!