Με τον σκοταδισμό της ελληνικής τηλεόρασης τα έβαλε ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”. Αφορμή στάθηκε η εκπομπή του Γρ. Αρναούτογλου και συγκεκριμένα η συνέντευξή του με τον Βασίλη Τερλέγκα, ο οποίος είχε δηλώσει: “Δύο πράγματα μ’ ενδιέφερε να μην κάνουν τα παιδιά μου: Ποτά, τσιγάρα, ναρκωτικά και όλα τα εφήμερα της εποχής και το άλλο είναι η ομοφυλοφιλία. Ευτυχώς τα γλίτωσα και τα δύο. Αν ήταν ομοφυλόφιλοι, δεν θα μπορούσα να το χειροκροτήσω. Δίπλα τους θα ήμουν γιατί είναι παιδιά μου αλλά να το δεχτώ; Όχι, θα έφευγα από τη ζωή με ένα παράπονο!Δεν γουστάρω τον…ο γιος μου ρε Γρηγόρη, τι άλλο να σου πω;”.

Ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζοντας τη συνέντευξη αυτή δήλωσε: Αυτά συζητήθηκαν με τον Βασίλη Τερλέγκα. Βέβαια, είχαμε και τα γνωστά, εσείς ξέρετε! Τον γνωστό σκοταδισμό! Εμείς καταφέραμε στην Ελλάδα του 2016,  να κάνουμε τον σκοταδισμό late night show. Τα σκηνικά εύκολα μπορείς να τα αντιγράψεις, την παιδεία και τον πολιτισμό δεν μπορείς να τον αντιγράψεις και τόσο εύκολα”.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής προλόγισε το βίντεο για την γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης (για LGBT, oικογένειες και εκπαιδευτικούς) 11528- Δίπλα σου: “Όλα αυτά σε μια περίοδο που οι διακρίσεις, το bullying που γίνονται σε μια χώρα εναντίον ανθρώπων για διάφορους λόγους, σεξουαλικό προσανατολισμό, φύλο και διάφορα άλλα, βρίσκονται σε τέτοια βαθμό όπου υπάρχουν προγράμματα ψυχολογικής υποστήριξης, αναγκαίων βλέπετε. Ένα απ΄αυτά είναι κ΄αυτή η σημαντική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης. Είναι πολύ σημαντικές αυτές οι γραμμές…”

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτός ο σκοταδισμός οδήγησε στην αποδόμηση της ιδιωτικής τηλεόρασης που ηταν έρμαια με εκπομπές χαμηλού ποιοτικού επιπέδου, την ωρα που χρονια πριν το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο για ενα απλο φιλί σε ταινια του Παπακαλιάτη. Το χειρότερο ειναι οτι γνωστοί αστέρες με τα τηλεοπτικά σκουπίδια που παράγουν δεν συγκινούν το κοινό. Κρίμα που και ο Γρηγόρης έριξε το επίπεδο της ποιοτικής του στάθμης….

Comments are closed.