Περιοδεία στις δημόσιες τουαλέτες στη Β. Καρολίνα ετοιμάζει να κάνει μια τρανς γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, αντιδρώντας έτσι στον τρανσφοβικό νόμο που υιοθέτησε πρόσφατα η πολιτεία και αναγκάζει τα μέλη της τρανς κοινότητας να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες που αντιστοιχούν στο φύλο που είναι γραμμένο στα πιστοποιητικά γέννησης τους.

Ο λόγος για την Shakina Nayfack, ηθοποίος και συγγραφέας, που σκοπεύει να ανεβάζει φωτογραφίες από κάθε της επίσκεψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #ManifestPussy Tour.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!