Ο 90χρονος πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ που αποφάσισε να παντρευτεί τον σύντροφό του

25/04/2016

Για το νέο κεφάλαιο της ζωής του μίλησε για πρώτη φορά ο Harris Wofford. Ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ, ο οποίος δούλεψε ως προσωπικός βοηθός του προέδρου John Kennedy, αποκάλυψε τη σχέση που διατηρεί με έναν άλλο άνδρα.

Στα τέλη του μήνα, ο 90χρονος Wofford – που ήταν παντρεμένος για 48 χρόνια με την σύζυγό του Clare- θα αλλάξει όρκους αγάπης με τον σύντροφό που “θέλει να περάσει μαζί του την υπόλοιπη ζωή”.

Ο ίδιος, μίλησε για τη ζωή του μέσα από τις σελίδες των New York Times. Ξεκινά μάλιστα την ιστορία του, λίγο πριν από τον θάνατο της γυναίκας του.

“Για τα τρία παιδιά μας και εμένα, η Clare ήταν η καρδιά της οικογένειάς μας. Ήμασταν και δύο κοντά στα 70, όταν πέθανε. Υπέθεσα ότι ήμουν πολύ μεγάλος για να περιμένω ένα άλλο ρομάντσο. Κατά τη διάρκεια όμως ενός ταξιδιού στη Φλόριντα, γνώρισα τον Matthew Charlton και εντυπωσιάστικα από τους περίεργους και στοχαστικούς τρόπους του και τη γοητεία του. Κατάλαβα ότι ήταν κάποιος που θα απολάμβανα να γνωρίζω. Μας χώριζαν κάποιες δεκαετίες και είχαμε διαφορετικά επαγγελαμτικά ενδιαφέροντα, παρόλ΄αυτά ταιριάξαμε…”

Οι δυο τους έκαναν αρκετά ταξίδια μαζί ως φίλοι. Σύντομα όμως κατάλαβαν ότι η σχέση τους είχε εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

“Και οι δύο νιώσαμε αυτή τη σπίθα και καθώς περνούσε ο χρόνος συνειδητοποιούσαμε ότι ο δεσμός μας είχε γίνει αγάπη. Πέρα από την Clare δεν είχα ξανανιώσει έτσι με κανέναν…”

Ο Woodford τελειώνει την ιστορία του αρνούμενος να βάλει κάποια ταμπέλα στη σχέση του ή να αποκυρήξει την αγάπη στη γυναίκα του.

“Πολύ συχνά η κοινωνία ψάχνει να βάλει ταμπέλες σε ανθρώπους… gay, straight ή κάτι ανάμεσα, Δεν κατηγοριοποιώ τον εαυτό μου με βάση το φύλο αυτών που αγαπώ. Έχω περάσει μισό αιώνα παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα και τώρα είμαι τυχερός που για δεύτερη φορά βρήκα την ευτυχία.”

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!