Π. Τατσόπουλος: Είπα μαλακια, δεν θα μπορούσα να είχα πάει με την μισή Αθήνα και να είμαι gay;

17/03/2016

Ο Πέτρος Τατσόπουλος εμφανίστηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και απάντησε στο αν είναι ομοφοβικός.

“Δεν φρίκαρα που με είπαν έτσι οι χρυσαυγίτες. Χέστηκα με τους χρυσαυγίτες. Φυσικά βγήκα ομοφοβικός. Αλλά γιατί έγινε αυτό το πράγμα; Γιατί με βγάλαν εμένα γκέι; Γιατί είχαν πρεμούρα για να δικαιολογήσουν ότι είπα τον Κολοκοτρώνη γκέι. Κι εγώ για να αποδείξω ότι ποτέ δεν είπα τον Κολοκοτρώνη γκέι, έπρεπε να αποδείξω σε ποιους; Από εδώ αρχίζει η μαλ… η δικιά μου, ότι δεν ήμουν γκέι. Λες και με την μισή Αθήνα αποδεικνυόταν. Γιατί δεν θα μπορούσα να είχα πάει με την μισή Αθήνα και να είμαι γκέι; Μαλ… δεν ήταν; Κι αυτή την μαλ… για την μισή Αθήνα που είπα, την είχαν πει μερικές εκατοντάδες πριν από εμένα; Ξαφνικά ήμουν ο πρώτος Έλληνας που είπα αυτή τη μαλ…”, είπε.

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν ο Γιάννης Σπαλιάρας που είχε κάνει παρόμοια δήλωση περί “μισής Αθήνας”, είναι ομοφυλόφιλος, και ο συγγραφέας απάντησε:

“Ούτε Σπαλιάρας, ούτε γκέι είμαι. Είμαι ετεροφυλόφιλος με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσα να είμαι ομοφυλόφιλος. Έτυχε να είμαι ετεροφυλόφιλος. Για Σπαλιάρα δεν έχω τον σωματότυπο, μου ρίχνει και τρεισήμισι κεφάλια”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!