Βερσαλίες: Η σειρά των οργίων, του σεξ και της βίας στο ΒΒC

14/03/2016
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα σειρά του BBC που φημολογείται ότι περιέχει τις πιο αποκαλυπτικές ερωτικές σκηνές που έχουν προβληθεί ποτέ στη βρετανική τηλεόραση.

Το βρετανικό δίκτυο κατέβαλε το ποσό των 21 εκατομμυρίων λιρών για τα δικαιώματα της γαλλικής σειράς, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των Βρετανών που ήδη κοκκινίζουν στο θέαμα του τολμηρού περιεχομένου.

Οι Versailles είναι μια σειρά γαλλικής παραγωγής που παρουσιάζει την παρακμιακή και ακόλαστη ζωή του αποκαλούμενου και βασιλιά Ήλιου, Λουδοβίκου XIV.

Από το πρώτο κιόλας μέρος, οι τηλεθεατές θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλές σεξουαλικές σκηνές, όργια αλλά και βία. Σύμφωνα με την Daily Mail, το πρώτο επεισόδιο περιλαμβάνει γκέι σεξ, στοματικό έρωτα και μια βασίλισσα που συνευρίσκεται με νάνους. Σε μια από τις πιο προκλητικές σκηνές, ο βασιλιάς, τον οποίο υποδύεται ο Βρετανός ηθοποιός George Blagden, χώνει το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια της ερωμένης του.

«Το να ντύνεις την πορνογραφία με γραβάτες και κολάν δεν την μετατρέπει σε “κουλτούρα”», εξηγεί ο Sam Burnett, εκπρόσωπος της Ένωσης Mediawatch.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!