Τις πρόσφατες δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου σχολίασε και ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης.

«Μιλάτε με έναν που επίσης έχει δηλώσει, άρα σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Αυτό το μήνυμα, ότι σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Είναι άλλος ένας τουλάχιστον. Τον έχετε μπροστά σας» απάντησε ο Χρήστος Σιμαρδάνης ο οποίος εδώ και χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Το έχω μετανιώσει με την έννοια ότι από εκεί και μετά για πάρα πολλά χρόνια, όπου πάω και όπου με φωνάξουν και όπου βρεθούν κάμερες και μικρόφωνα, πέφτει κι αυτή η ερώτηση, σα να μην υπάρχει τίποτα άλλο», είπε συμπληρώνοντας ο ηθοποιός.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!