Συνέβη σε Χάλκινη Άμμο του Στέφανου Κακαβούλη

24/02/2016
Το νέο θεατρικό έργο του Στέφανου Κακαβούλη “Συνέβη σε Χάλκινη Άμμο” ανεβαίνει τον επόμενο μήνα στο θέατρο Παραμυθίας. Πραγματεύεται την ομοερωτική σχέση δύο αντρών, οι οποίοι είχαν υπηρετήσει μαζί στο στρατό, χάθηκαν για 15 χρόνια ακολουθώντας τελείως διαφορετικές ζωές και τώρα ξαναβρίσκονται. Τα κρυμμένα ανομολόγητα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζοντας τους ίδιους και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τη ζωή τους.

Σκοπός του έργου είναι να φωτίσει την φυσιολογικότητα και κανονικότητα ενός τέτοιου έρωτα χωρίς κλισέ συμπεριφορές, κατάρες και περιθωριακές καταστάσεις όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι σήμερα στο θέατρο και το σινεμά.
IMG_9489
Την ημέρα των ερωτευμένων έγινε η παρουσίαση του βιβλίου στις εκδόσεις Όστρια, όπου οι δύο πρωταγωνιστές Στέφανος Κακαβούλης και Αλέξανδρος Τσώτσης τραγούδησαν το ομώνυμο τραγούδι της παράστασης σε στίχους και μουσική Χρήστου Δημητριάδη. Πρόκειται ίσως για το πρώτο εμφανώς ερωτικό αντρικό ντουέτο στη σύγχρονη ελληνική μουσική.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!