Σχετικά με τη σεξουαλικότητά της απάντησε η ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo», με αφορμή τη νέα της ταινία «Carol».

«Τι σημαίνει δηλαδή αν είμαι gay; Αυτό είναι το ζήτημα; Η δουλειά του ηθοποιού είναι να κάνει το κοινό να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά. Είναι, αν θέλετε, μια ανθρωπολογική, κοινωνική και πολιτική δουλειά. Αυτό είναι το μέρος της δουλειάς μου που αγαπώ. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός μου ή οι πολιτικές μου απόψεις δεν πρέπει να ενδιαφέρουν κανέναν».

«Σε περίπου 100 χώρες η ομοφυλοφιλία εξακολουθεί να είναι έγκλημα. Πρέπει να γίνει σαφές ότι πρόκειται για ιδιωτική υπόθεση. Συμβαίνει πολλές φορές να πρέπει να μιλάς για αυτό αν είσαι γκέι, αφήνοντας στην άκρη κάθε άλλη πτυχή της δουλειάς και της προσωπικότητας σου. Το ίδιο ισχύει και για την ταινία και τις διακρίσεις εις βάρος των γυναικών. Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην κοινωνία. Ο Haynes πάντα επέμενε ότι είναι απλώς μια ιστορία αγάπης, όπως ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα , αλλά μεταξύ της Ιουλιέτας και της Ιουλιέτας»,

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!