Σε δηλώσεις του την Παρασκευή, ο Πάπας Φραγκίσκος επανέλαβε την αντίθεση της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας απέναντι στο σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών.

“Δεν μπορεί να υπάρξει καμία σύγχυση ανάμεσα στην οικογένεια που επιθυμεί ο Θεός και σε οποιαδήποτε άλλη μορφή ένωσης,

Η οικογένεια η οποία βασίζεται άρρηκτα, ενωτικά και σε σχέση με την αναπαραγωγή, με τον γάμο αποτελεί μέρος του ονείρου του Θεού και της εκκλησίας για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.”

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!