BRO: Μια dating εφαρμογή για τους (ετερο)ευέλικτους άνδρες

23/01/2016

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η dating εφαρμογή “BRO” εμφανίστηκε στην αγορά. Προσπερνώντας τις λεπτές γραμμές της σεξουαλικότητας, το BRO απευθύνεται στους ετεροευέλικτους άνδρες που θέλουν να έρθουν σε (φιλική, σεξουαλική ή οποια) επαφή με άλλους άνδρες!

Η εφαρμογή περιλαμβάνει ερωτήσεις που σχετίζονται με τον σωματώτυπο, το HIV status, την εθνικότητα κτλ και δίνει τη δυνατότητα του “fistbump” (αυτή η μάτσο χειρονομία που θέλει δύο γροθιές να ενώνονται).

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή: “Το Bro ξεπερνά τις ταμπέλες και είναι για άνδρες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν άλλους άνδρες. Είναι τόσο απλό. Απλά κάνε εγγραφή και ξεκίνα να ψάχνεις…”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!