Μια νέα δημοσκόπηση έδειξε ότι η πλειοψηφία των αμερικανών πολιτών είναι ικανοποιημένη  με την υπάρχουσα αποδοχή της gay κοινότητας.

Σε ένα ιστορικό ρεκόρ, το 60% των πολιτών δήλωσε χαρούμενο με την αποδοχή απέναντι στα gay άτομα της χώρας.

Παρόλα αυτά, το 16% πιστεύει ότι πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη αποδοχή, ενώ ένα 14% λιγότερη.

Τα αποτελέσματα βασίζονται σε τηλεφωνικές συνεντεύξεις που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο 6-10 Ιανουαρίου σε 1.012 άτομα, ηλικίας 18 και άνω.

Ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας (Gallup) που διεξήγαγε τη δημοσκόπηση υποστήριξε ότι η αύξηση αυτή οφείλεται στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να νομιμοποιήσει τους gay γάμους.

Οι Δημοκρατικοί ψηφοφόροι παραμένουν οι πιο ικανοποιημένοι για τέταρτη συνεχόμενη φορά, με ποσοστό που αγγίζει το 67%. Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι (59%) και τέλος οι Ρεπουμπλικανοί (54%).

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!