Ιλχάν Αχμέτ: “Έκρινα σκόπιμο να μην μετάσχω στην ψηφοφορία για το σύμφωνο”

30/12/2015

Τους λόγους για τους οποίους δεν μετείχε στην ψηφοφορία του νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης ανακοίνωσε ο Βουλευτής Ροδόπης (ΠΟΤΑΜΙ) Ιλχάν Αχμέτ.

“Επιθυμώ να δηλώσω σε όλη την κοινή γνώμη πως δεν μετείχα στο κοινοβούλιο στην ψηφοφορία του νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης που περιλαμβάνει και τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ως βουλευτής Ροδόπης, ενάντια στην απόφαση του κόμματος μου ΠΟΤΑΜΙ που ψήφισε υπέρ, εγώ λόγω της κοσμοθεωρίας μου και στα πλαίσια των θρησκευτικών μου πιστεύω, με ίδια πρωτοβουλία και χωρίς κάποια παρέμβαση προς το αντίθετο από τον πρόεδρο μας, έκρινα σωστό να μην μετάσχω στην ψηφοφορία στην βουλή.

Όπως είναι γνωστό σε όλους σας, άτομα με διαφορετικές προτιμήσεις δεν γίνονται εύκολα αποδεκτά στις κοινωνίες, για αυτό σχεδόν σε όλες τις χώρες υπάρχουν προβλήματα με τα δικαιώματα των LBGT. Όσο κι αν σέβομαι όμως τα ατομικά δικαιώματα στα πλαίσια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επιθυμώ να δηλώσω πως ως άνθρωπος δεσμευμένος με τις ισλαμικές αξίες και την έννοια της παραδοσιακής οικογένειας και λαμβάνοντας υπόψη την κοινωνική βλάβη που θα προκύψει από την ρύθμιση, έκρινα σκόπιμο να μην μετάσχω στην ψηφοφορία αυτή που θα ανοίξει τον δρόμο και στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Με σεβασμό Βουλευτής Ροδόπης Δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ.” (FB 22/12/2015)

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!