Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Star Wars: The Force Awakens, το Men.com αποφάσισε να γυρίσει μια παρωδία του αναμενόμενου blockbuster με μια πιο – gay porn-  διάθεση.

To πρώτο επεισόδιο του Star Wars: A Gay XXX Parody (4 επεισόδια στο σύνολο) κυκλοφορεί τα Χριστούγεννα με κεντρικούς χαρακτήρες τους Darth Vader, Obi Wan Kenobi και Luke Skywalker.

Δείτε το χαρακτηριστικό τρέιλερ

https://youtu.be/5o3YC1xlEXU

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!