Μις Υφήλιος: Η εκπρόσωπος της Αυστρίας εμφανίστηκε ως… Conchita!

ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ (ΝΕΒΑΔΑ), ΗΠΑ – To Planet Hollywood Resort & Casino στο Las Vegas, Nevada φιλοξένησε τον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2015, ο οποίος εξελίχθηκε σε ατυχή βραδιά για το FOX και τον παρουσιαστή της καθώς η ανακοίνωση του λάθος αποτελέσματος προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Αρχικά η Μις Κολομβία στέφθηκε κανονικά ως νικήτρια ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο παρουσιαστής ζητώντας συγγνώμες από το κοινό και τις κοπέλες ανακοίνωσε πως τελικά η Μις Φιλιππίνες είναι η οριστική Μις Υφήλιος.

Λίγοι όμως πρόσεξαν την εμφάνιση της Μις Αυστρία, στις 17/12 στην παρουίαση των βραδινών φορεμάτων από τις υποψήφιες. Η Μις Αυστρία, Amina Dagi, εμφανίστηκε στη σκηνή ως άλλη Conchita Wurst προκειμένου να στείλει και αυτή το μήνυμα της νικήτριας της Eurovision για αποδοχή και ανεκτικότητα.

Η ιστορία της Amina, όμως δεν έχει να κάνει με την αποδοχή και την ανεκτικότητα των gay and lesbians αλλά με την καταγωγή της καθώς αναγκάστηκε σε ηλικία 8 ετών μαζί με την οικογένειά της να μεταναστεύσουν από το Νταγκεστάν στην Αυστρία.

Κρατώντας τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με μια κορδέλα στα χρώματα του ουράνιου τόξου, η Amina εμφανίστηκε με φόρεμα της Σουηδής σχεδιάστριας Aviad Arik Herma.

https://www.youtube.com/watch?v=2LoFBrVhEiM

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!