Αντιδράσεις προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή- εισηγητή των ΑΝΕΛ  Κώστα Κατσίκη, στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια. Ο ίδιος υποστήριξε:

«Το σύμφωνο συμβίωσης θα μπορούσε να μην έρθει τώρα. Θα μπορούσαμε να συζητάμε κάτι άλλο σήμερα. Είναι ένα σύμφωνο συμβίωσης το οποίο είμαι πεπεισμένος ότι παραπέμπει σε συνέχεια ώστε και τα ομόφυλα ζευγάρια να μπορούν να προβαίνουν σε γάμο και υιοθεσία. Προσκρούει στις πατριωτικές και θρησκευτικές αντιλήψεις της κοινωνίας. Η ομοφυλία παραπέμπει σε μικρή ομάδα σεξουαλικά παρεκτρεπομένων».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάππα,  ο οποίος είπε «λέτε ότι πιστεύετε στην αξία των ανθρώπων. Ποιων ανθρώπων; ‘Όλων;  Δεν υπάρχει παρεκτρεπόμενος εκτός εκείνων που ο νόμος ορίζει… Ισονομία και ισοπολιτεία σημαίνει να υπερασπιζόμαστε και τον έναν διαφορετικό».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. το μονο που εχει παρεκτραπει ειναι το μυαλο σου ..και η κοιλια σου!!

Comments are closed.