Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, δηλώνοντας:

«Θέλω το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης να υπογραφεί πανηγυρικά στο δημαρχείο Αθηναίων. Για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων αυτό το υποστηρίζω χρόνια, θεωρώ ότι έχει περάσει σε μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης και σπάει μια προκατάληψη…»

«Υπάρχει μερίδα ιερέων της εκκλησίας που είναι άνθρωποι φωτισμένοι, και κάποιοι που κηρύσσουν το μίσος και δεν έχουν καμία σχέση με την εκκλησία…»

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Helloooooo καμένε Καμίνη, τα συμφωνητικά υπογράφονται στο συμβολαιογραφείο

Comments are closed.