Η “ομοφοβική” παρουσία του Φ. Κρανιδιώτη στον Αρναούτογλου

10/12/2015

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” βρέθηκε πριν από λίγο ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ξεδιπλώνοντας για μια ακόμη φορά τις ομοφοβικές του απόψεις.

“Ξέρεις κάτι, εμένα δεν με ενδιαφέρει η σεξουαλική κατεύθυνση του καθενός. Έχω γνωστούς, άτομα στη δουλειά που είναι ομοφυλόφιλοι. Εμένα με ενδιαφέρει η ατζέντα που υπάρχει πίσω από αυτό… Όλο αυτή η ιστορία με το σύμφωνο, έχει ένα βαγόνι πίσω της, αυτό της υιοθεσίας”.

Σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, δήλωσε:

“Είμαι κατά της υιοθεσίας των ομοφυλόφιλων… Η υιοθεσία των ομοφυλόφιλων προσβάλλει τα δικαιώματα των παιδιών. Είναι ένα πείραμα να δώσουμε ένα παιδί σε δυο ομοφυλόφιλους…”

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σχόλιά του:

“Μου έκαναν επίθεση και με έβρισαν. Εγώ δεν έβρισα ποτέ… Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι φασίστρες από αυτούς που μιλούν για διαφορετικότητα, που προσπαθούν να την επιβάλλουν ως κανονικότητα…”

“Είναι δικαίωμά σας, αλλά δεν χρειάζεται να μας το τρίβετε στα μούτρα! Ας κάνουμε ένα δημοψηφισμά για αυτό!  

Να φτιάξουμε μια παρωδία γάμου που να δίνουμε και παιδιά.”

Για το σχόλιο του προς τον Κώστα Φαλελάκη, υποστήριξε:

“Έκρινα μια δημόσια συμπεριφορά, Το ‘αξύριστη χήρα’ ηταν καυστικό χιούμορ. Δεν θα έπαιρνα τίποτα πίσω…”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!