Το ομοφοβικά σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα

03/12/2015

Τη χθεσινή τοποθέτηση του Κώστα Φαλελάκη, συντρόφου του εκλιπόντος Μηνά Χατζησάββα, έσπευσε να σχολιάσει στο Facebook ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

“Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο κι όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετέχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να τη δω. Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη “χήρα” του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει»

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομοφοβική αυτή ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου. Κάτι που δεν φαίνεται να επηρέασε τον στενό φίλο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Διαβάστε κάποιες από τις αναρτήσεις που ακολούθησαν.

Το μέρος του Κρανιδιώτη πήρε και ο Άδωνις Γερωργιάδης, ο οποίος ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ένα tweet με το οποίο εξήρε τον Φαήλο Κρανιδιώτη για το θάρρος του: «Τον @failosK για πολλά μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς αλλά σίγουρα όχι για το εάν έχει το θάρρος της γνώμης του».

Ποιος είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Εργάζεται ως δικηγόρος και είναι μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ, υποψήφιος βουλευτής στη Β΄Πειραιά και στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!