3 YEARS CHECKPOINT: THE PARTY

15/11/2015
από

Τρία χρόνια γιορτάζουν τα κέντρα πρόληψης HIV Ckeckpoint με ένα μεγάλο party στις 19/11/15 με επίσημους καλεσμένους όλους εμάς, που το αγκαλιάσαμε και το στηρίξαμε όλον αυτόν τον καιρό.

3 YEARS CHECKPOINT: THE PARTYΈνα party που μόνο καλό θα προσφέρει, αφού ΟΛΑ τα έσοδα από τη βραδιά θα διατεθούν για τη δημιουργία νέων πρωτοβουλιών ενημέρωσης από το Checkpoint για το 2016. Εκεί θα βρίσκονται και οι εθελοντές μας, οι οποίοι θα προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ποτά, σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Εσείς αρκεί να προμηθευτείτε στην είσοδο το ειδικό κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης αξίας 10 € που θα σας εξασφαλίζει τη ΔΩΡΕΑΝ κατανάλωση από το Open Bar.
To party για τα 3 χρόνια του Checkpoint στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015, από τις 22:00 – 05:00, στον υπόγειο χώρο (Level -1) του Apartment club στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 141, στο Γκάζι.
Όλοι μαζί οι άνθρωποι του Checkpoint και της Θετικής Φωνής, οι συνεργάτες, οι εθελοντές, οι φίλοι, οι γνωστοί, σαν μία παρέα, θα είμαστε εκεί για να γιορτάσουμε τα τρία χρόνια που πέρασαν, αλλά και για όλα όσα θα έρθουν στα επόμενα. 3 YEARS CHECKPOINT: THE PARTY

Περισσότερα events στο Gayguide.gr: http://www.gayguide.gr/events/athina/3-YEARS-CHECKPOINT-THE-PARTY/

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!