Τα μηνύματα υποστήριξης των επωνύμων για τα θύματα στο Παρίσι

14/11/2015

Το hashtag «Pray for Paris»έγινε viral χθες το βράδυ στα social media μετά το μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα που δέχτηκε η πόλη. Αμέσως το διαδίκτυο γέμισε με προσευχές από γνωστές προσωπικότητες και απλό κόσμο για τα θύματα των επιθέσεων.

Kim Kardashian, David Beckham, Katie Holmes, Harry Styles και άλλοι σταρ ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πόσταραν μηνύματα στήριξης προς την Γαλλία. Πολλοί από αυτούς ανέβασαν φωτογραφίες του Eiffel Tower και το σήμα της ειρήνης σε twitter, instagram και Facebook. Μέσω των social media θέλησαν να δείξουν την αγάπη και την υποστήριξή τους στον Παριζιάνικο λαό μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που έφερε τον θάνατο αρκετών ανθρώπων.

Φωτογραφίες στα social media μοιράστηκαν οι Harry Styles, Vanessa Hudgens, John Legend, Pharrell Williams, Joe Jonas και Olivia Wilde.

Η Kim Kardashian ανέβασε φωτογραφία με τον πύργο του Eiffel και το σήμα της ειρήνης όπως επίσης και οι αδελφές της Kourtney, Kendall και Khloe.

Η Caitlyn Jenner έγραψε στο twitter, «Προσεύχομαι για όλους σας! #Paris».


Ο Jared Leto άλλαξε την φωτογραφία του προφίλ του στο Twitter με αυτή την γαλλικής σημαίας γράφοντας ««Παρίσι, είμαστε μαζί σου»#ViveLeFrance».

«Τι πάει λάθος με τους ανθρώπους;», αναρωτήθηκε η Kelly Clarkson με ένα tweet, αναφερόμενη στις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η Katy Perry κάλεσε τους followers να προσευχηθούν για το Παρίσι ποστάροντας «Παιδιά ήρθε η ώρα να #PrayForParis αμέσως τώρα!»

Οι Sam Smith, Kate Hudson και Bella Hadid ανέβασαν επίσης φωτογραφίες του Παρισιού, στηρίζοντας τον γαλλικό λαό.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!