Ό ρόλος του πειρατή Jack Sparrow στους “Πειρατές της Καραϊβικής” αποτελεί τον πιο χαρακτηριστικό ρόλο του Johnny Depp.

Πρόσφατα ο ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο που αποφάσισε να προσεγγίσει τον ρόλο, αλλά και πως στην ουσία υποδύεται τον Sparrow σαν να ήταν gay.

“Ο τρόπος που αποφάσισα να παίξω τον ρόλο έκανε τα στελέχη της Disney να ανησυχούν”.

Ο ίδιος μάλιστα υποστηρίζει ότι φοβήθηκε ότι θα το απολύσουν.

“Μου γύσισε κάπως έτσι. ‘Θεέ μου ο Johnny Depp καταστρέφει την ταινία! Τι είναι αυτό το πράγμα; Είναι μεθυσμένος; είναι gay;”

“Μου ζήτησαν να συναντήσω κάποιο ανώτερο στέλεχος για να του εξηγήσω τις υποκριτικές μου επιλογές”.

“Με βλέπει και μου λέει, ‘Τι στο διάολο κάνεις;’. Όταν με ρώτησε αν παίζω κάποιον gay, απάντησα. ‘Δεν γνωρίζεις ότι όλοι οι χαρακτήρες μου είναι gay;'”

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!