Στο πρώτο μέρος του διαγωνισμού, σας ζητήσαμε να επιλέξετε τα άτομα εκείνα που πιστεύετε ότι αξίζει να φορέσουν το στέμμα του πιο sexy άνδρα και της πιο sexy γυναίκας της χρονιάς.

Οι συμμετοχές ήταν πολλές, οι sexy υποψηφιότητες ακόμα περισσότερες με τον διαγωνισμό να παίρνει τις διαστάσεις “ντέρμπι”!

Στο δεύτερο μέρος, τα 20 δημοφιλέστερα (με βάση τις απαντήσεις σας) πρόσωπα, ανα κατηγορία, αποκαλύπτονται μπροστά σας και με το λάγνο τους βλέμμα σάς καλούν να τα ψηφίσετε, αναδεικνύοντας τους τελικούς νικητές!

Know- How: Δώσε θετική ψήφο στο πρόσωπο που εσύ θεωρείς πιο sexy, πατώντας τη “φωτιά” (κάτω δεξιά) ή αρνητική, πατώντας τη “νιφάδα χιονιού” (κάτω αριστερά)

Ποιος είναι πιο sexy;

 

Ποια είναι πιο sexy;

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!