Η μεγαλύτερη παρέλαση Υπερηφάνειας της Ασίας πραγματοποιήθηκε στην Ταϊβάν σήμερα. Δεκάδες χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στην πόλη Ταϊπέι για την 13η Pride διοργάνωση της χώρας.

ακολουθεί διαφήμιση...

Συγκεκριμένα περίπου 80.000 θεατές κυμάτιζαν σημαίες και πλακάτ, κάποια από τα οποία καλούσαν για ισότητα στον γάμο.

Παρά το γεγονός ότι η χώρα θεωρείται σχετικά προοδευτική ως προς τα LGBT δικαιώματα, δεν έχει νομιμοποιήσει τους gay γάμους.

Αν και το νομόσχέδιο έχει κατατεθεί στο κοινοβούλιο από το 2013, ακόμα δεν έχει ψηφιστεί.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!