Η πρώτη live εμφάνιση της Conchita στο Κίεβο και η συνάντησή της με την Ουκρανική LGBT κοινότητα

Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

ΚΙΕΒΟ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Η νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, Conchita Wurst, επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ουκρανία, όπου εμφανίστηκε στο διάσημο τηλεοπτικό σόου Vechirniy Kvartal, το οποίο αν και θα μεταδοθεί τον επόμενο μήνα, εμείς σας έχουμε το βίντεο αποκλειστικά και μέσα από το στούντιο!

Η Conchita βρέθηκε στην Ουκρανία, στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής της περιοδείας για την προώθηση της αυτοβιογραφίας της “Being Conchita”

Στο Κίεβο η Conchita δεν συνάντησε μόνο δημοσιογράφους και celebrities αλλά και μέλη της LBGT κοινότητας του Κιέβου όπως τον ακτιβιστη Bogdan Globe, καθώς η Αυστριακή τραγουδίστρια πρεσβεύει την ανοχή και την αποδοχή. Δείτε παρακάτω και το μήνυμά της στους fans της!

https://www.facebook.com/conchita.rus.unstoppables/videos/1046011102097516/

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!