H παρουσίαστρια των φετινών ΜΤV ΕΜΑ δηλώνει περήφανη λεσβία

26/10/2015

Τις εντυπώσεις κέρδισε εχθές Ruby Rose ως συμπαρουσιάστρια των φετινών MTV EMA, τόσο με την εκκεντρική της παρουσία όσο και με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της.

H Ruby Rose Langenheim γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1986 και εργάζεται ως μοντέλο, DJ, μουσικός, ηθοποιός, παρουσιάστρια και MTV VJ. Είναι παιδί του MTV Australia και είναι το πρόσωπο της Maybelline New York στην Αυστραλία

Η Rose έχει δηλώσει ότι είναι λεσβία από τα 12 χρόνια της, ενώ έχει παραδεχθεί ότι λόγω του μπούλινγκ στο σχολείο έφτασε σε απόπειρα αυτοκτονίας. Επίσης, έχει δηλώσει ότι έχει υποστεί βιασμό σε μικρή ηλικία από συγγενικό πρόσωπο.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!