Πολλές συζητήσεις προκάλεσε στην Αγγλία το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Mirror» σύμφωνα με το οποίο δύο ποδοσφαιριστές της Premier League πρόκειται να δηλώσουν σύντομα πως είναι gay.

Το γεγονός πως το δημοσίευμα δεν μιλούσε με… διευθύνσεις και ονόματα έκανε πολλούς να πλάσουν σενάρια με τη φαντασία τους εμπλέκοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ένας από αυτούς και ο Luke Shaw, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά ότι είναι ο ένας εκ των δύο παικτών για τους οποίους κάνει λόγο η «Mirror».

1491704_1721663268054047_4037527738398054629_n

«Δεν είμαι εγώ, άρα τώρα μπορούν όλοι να σκάσουν» ήταν η απάντηση του νεαρού αμυντικού σε tweet λογαριασμού οπαδών των «κόκκινων διαβόλων» ότι ακόμα κι αν είναι gay, αυτοί εξακολουθούν να τον υποστηρίζουν.

Στιγμιότυπο 2015-10-25, 12.52.41 μ.μ.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!