Ο James Franco ξέρει σίγουρα να κάνει τον κόσμo των social media να ασχολείται μαζί του.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε η σέξι φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με τον νεαρό Keegan Allen υμίγυμνοι!

Οι δυο ηθοποιοί συνεργάζονται στη νέα ταινία “King Cobra” που έχει να κάνει με τη δολοφονία του παραγωγού gay πορνό Bryan Kocis.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η νέα εταιρεία του Franco, Event Films.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!