Οι Financial Times σε συνεργασία με το OUTstanding δημοσίευσαν την ετήσια λίστα με τα κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων ανά τον κόσμο που είναι και μέλη της παγκόσμιας LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transexual) κοινότητας και έχουν μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία τους.

Φέτος για πρώτη φορά στην κορυφή της λίστας είδαμε μια γυναίκα την Inga Beale που είναι CEO στην λονδρέζικη Lloyds. Η λίστα δημοσιεύεται σε ετήσια βάση, σε μια προσπάθεια να αφανιστούν τα αρνητικά στερότυπα στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χώρο. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την λίστα με τα 100 κορυφαία στελέχη εδώ.

1. Inga Beale, CEO, Lloyds of London

2. Alan Joyce, CEO, Qantas

3. Antonio Simoes, UK & Europe Chief, HSBC

4. Martine Rothblatt, CEO, United Therapeutics

5. Claudia Brind-Woody, Αντιπρόεδρος & Managing Director, IBM

6. Paul Reed, CEO, Integrated Supply & Trading division, BP

7. Beth Brooke-Marciniak, Global Vice Chair of Public Policy and Young

8. Christopher Bailey, Chief Creative & CEO, Burberry

9. Anthony Watson, President & Chief Executive Officer, Uphold

10. Sander van‘t Noordende, Group Chief Executive Products, Accenture

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • gay
Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!