Στη φυλακή οδηγήθηκαν έξι μέλη της ρωσικής ομάδας μίσους “Occupy pedophilia”, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τα βίντεο που ανέβαζε στο διαδίκτυο και είχαν να κάνουν με τα βασανιστήρια gay ανδρών.

Οι συγκεκριμένοι άνδρες, αφού έκλειναν ψεύτικα ραντεβού με τα άτυχα θύματα, τα οδηγούσαν σε απομωνομένους χώρους και τα βασάνιζαν με στόχο να αποκηρύξουν την ομοφυλοφιλία τους.  Παράλληλα, κατέγραφαν τα πάντα και τα ανέβαζαν στο διαδίκτυο.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι αρκετά από αυτά τα θύματα μη μπορώντας να αντέξουν τη δημόσια κατακραυγή, οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία.

Μετά από πολλές καταγγελίες οι άνδρες τελικά συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν για τουλάχιστον 19 βασανισμούς gay ανδρών.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!