Η πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά μετρά ήδη 27 χρόνιας ζωής! Στη νέα σεζόν θα γίνει γνωστό πως ο συγκεκριμένος χαρακτήρας της σειράς είναι gay, κάτι που αποκάλυψε ο εκτελεστικός παραγωγός.

Είναι ένας πιστός υπάλληλος, ίσως του χειρότερου αφεντικού όλων των εποχών. Μέχρι τώρα απασχολούσε μόνο για το ότι… υπέμενε το “ανυπόφορο” αφεντικό του, τον κύριο Burns, ωστόσο πλέον θα τραβήξει τα φώτα πάνω του εξαιτίας των σεξουαλικών του προτιμήσεων!

Πρόκειται για τον Waylon Smithers, από την πασίγνωστη αμερικάνικη σειρά The Simpsons!

Όπως αποκάλυψε ο εκτελεστικός παραγωγός, Al Jean, στο TV Line, η σεξουαλικότητα του Smithers αποκαλύπτεται σε δύο επεισόδια της 27ης σεζόν των Simpsons.

“Στο Σπρίνκγφιλντ (σ.σ. την φανταστική πόλη όπου διαδραματίζονται οι ξεκαρδιστικές ιστορίες της οικογένειας Simpsons) πολλοί άνθρωποι ξέρουν ότι είναι gay, αλλά προφανώς ο Burns δεν το ξέρει”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!