Από τις 21 Οκτωβριου και μέχρι την 1 Νοεμβρίου το “ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ”, το διασημότερο και διασκεδαστικότερο μιούζικαλ όλων των εποχών θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, το ξενοδοχείο “Mediterranean Palace” σας προσφέρει μία θέση στην παράσταση που δικαίως έχει χαρακτηρισθεί ως παγκόσμιο φαινόμενο.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να “εκμεταλλευθείτε” την προσφορά και να απολαύσετε μία διανυκτέρευση (μαζί με μια καταπληκτική παράσταση) σε προνομιακή τιμή σε μία από τις ακόλουθες ημερομηνίες!

21 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2015

Δίκλινο δωμάτιο 216€ με 2 εισιτήρια Α’ ζώνης (από 265€)

Μονόκλινο δωμάτιο 158€ με 1 εισιτήριο Α’ ζώνης (από 180€)

(Οι τιμές ανά τύπο δωματίου συμπεριλαμβάνουν επιπλέον, πρωινό, χρήση του WiFi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τους νόμιμους φόρους)

Κάντε τώρα την κράτησή σας εδώ

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!