376555Τη λέξη “gay” φαίνεται πως εξαφάνισαν από το διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτάκι της σειράς “Η Πολυκατοικία”, η οποία προβάλλεται σε επανάληψη από το Mega.

Αν και στο αρχικό σποτάκι – όταν η σειρά μεταδιδόταν για πρώτη φορά-  η λέξη αναφερόταν κανονικά, στην τωρινή επαναληπτική εκδοχή του έχει αντικατασταθεί από έναν ήχο.

Το αρχικό σποτ

Το σποτ που παίζεται τώρα

https://youtu.be/EwvLpLOSr6Y?t=21

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!