Οι Drag Queens που θα αναστατώσουν τη Μύκονο

29/07/2015

11701146_10203601339188833_1330997377654003454_nΣε λίγες μέρες δύο υπέροχες κυρίες της διεθνούς Drag σκηνής θα εμφανιστούν στο club @54 της Μυκόνου, με στόχο να μάθουν στο νησί τι σημαίνει αυθεντική drag διασκέδαση. Ο λόγος για τη διάσημη Elaine Lancastern και την αξεπέραστη Lady Bunny.

Εμείς δεν μπορούσαμε παρά να επικοινωνήσουμε μαζί τους σε μια προσπάθεια να κλέψουμε λίγο από τη λάμψη τους…

Drag Show και Ελλάδα… Πόσο ταιριάζουν αυτά τα δύο μαζί;

Elaine Lancaster: Απόλυτα θα έλεγα. Και τα δύο υπάρχουν από την εποχή της αρχαιότητας. Έχουν δημιουργηθεί κάποιες σημαντικές καλλιέργειες, αλλά πιστεύω και τα δύο θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν για χιλιάδες και περισσότερα χρόνια και ευτυχώς θα μπορούμε ακόμη να αναγνωρίζουμε την αρχική τους μεγαλοπρέπεια.

Lady Bunny: Θα πρέπει μάλλον να το εξακριβώσω. Ακούω ότι κάνει πολύ ζέστη στη Μύκονο. Ευτυχώς το make- up δεν θα λιώσει καθόλου. Και ίσως το να φοράω περούκες σε μέγεθος ταξιδίου, θα είναι κάπως πιο δροσερές γιατί πρόκειται να χορεύουν άνεμοι επάνω. Θα βρίσκομαι με τις αδερφές μου την Elaine Lancaster από το Μαϊάμι, την Epiphany από την Νέα Υόρκη και τη Roxy Brooks από το Orlando. Και ανυπομονώ να δουλέψω με τις Ελληνίδες queens επίσης.

elaine cosmetics
Elaine Lancastern

Έχετε επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα;

Εlaine: Ναι, η Αθήνα ήταν ο πρώτος μου διεθνής προορισμός ως πρωτοετής, κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών μου στο Πανεπιστήμιο.

Bunny: Ποτέ, αλλά πάντα ονειρευόμουν να την επισκεφθώ. Είμαι ένα από εκείνα τα παιδιά του 70 που μεγάλωσαν γοητευμένα από την Ελληνική Μυθολογία. Ανυπομονώ να επισκεφθώ κάποια μνημεία της αρχαιότητας τις ημέρες που θα κάθομαι. Δύο από τα επτά θαύματα του κόσμου είναι στη χώρα σας.

Πως νιώθετε για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο @54;

Εlaine: Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη που έρχομαι και που θα γίνω κομμάτι του @54 μαζί με τη Roxy Brooks και τη Lady Bunny, με τις οποίες είμαστε φίλες από την εποχή του χαλκού, αλλά τώρα βλέπω τη Bunny περισσότερο ως “waxed aged”. Την έχεις δει από κοντά;

Bunny: Πολύ ενθουσιασμένη! Μια φορά μου είχαν πει. “Ποια είναι η θεραπεία για έναν πολύ σφικτό κώλο; Μια μέρα στην Ελλάδα;” Δεν έχω βασικά σφιχτό κώλο εδώ και 30 χρόνια, αλλά είναι καλό να ξέρεις ότι αγόρια εδώ μπορούν και γ@@@ν !

BUNNYpic24FULLRES
Lady Bunny

Τι έχουν να περιμένουν όσοι έρθουν να σας απολαύσουν;

Ε: Ποτέ δεν ξέρω τι να περιμένω από τον εαυτό μου, μέχρι που κάνω το event. Μπορώ να κάνω ή να πω σχεδόν τα πάντα, αλλά ξέρω ότι ο οποιοσδήποτε που θα είναι εκεί με εμάς θα έχει να θυμάται αυτή τη βραδιά για πάντα!

Β: Θα κάνω κωμωδία και παίξω ως Dj κάποιες βραδιές μέσα στην εβδομάδα από τις 30 Ιουλίου μέχρι τις 14 Αυγούστου. Οπότε φέρτε τα χορευτικά σας παπούτσια.

Ποιο μήνυμα στέλνετε στην Ελλάδα;

Ε: Εύχομαι να βγει όλη η χώρα και να παρτάρει μαζί μας, γιατί μου αρέσει να γνωρίζω όμορφους σέξι…. Έλληνες άνδρες. Μου αρέσει το ελληνικό. Θα τα πούμε στο @54!

Β: Το μήνυμα που θέλω να στείλω στη χώρα σας είναι να ορθώσει το ανάστημά της σε οποιονδήποτε προσπαθεί να τα βάλει με τους έλληνες εργαζόμενους. Να αμφισβητείτε τις ειδήσεις, δεν σημαίνει ότι σας λένε πάντα την αλήθεια. Συχνά οι ομορφότερα δελτία ειδήσεων ψεύδονται περισσότερο (Νομίζω ότι η Ελλάδα το ξέρει ήδη αυτό). Αυτή είναι η ίδια συμβουλή που δίνω και στη χώρα μου. Δύναμη στους ανθρώπους και όχι στις τράπεζες. Έχουν ήδη αρκετή δύναμη. Αυτό είναι το μήνυμά μου στην Ελλάδα. Αλλά το μήνυμα για τη Μύκονο είναι απλά: ελάτε, χορέψτε, παρτάρετε και κάντε έρωτα. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω!

Πληροφορίες για το πρόγραμμα εμφανίσεων

www.at54.gr,

Adr. Taxi Square, Mykonos

T: 2289028543

πηγή: gayguide.gr

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!