Στιγμιότυπο 2015-07-20, 7.11.18 μ.μ.Το νέο της τραγούδι με τίτλο “Εμείς” παρουσίασε η Demy στα φετινά Mad Music Video Awards.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ολόκληρη η σκηνή φωτιζόταν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου ενώ στο τέλος του τραγουδιού εμφανίστηκε στη γιγαντοθόνη η εικόνα δυο – rainbow-  χεριών να παίρνουν το σχήμα μιας καρδιας, φέροντας το μήνυμα “One Love”.

Η νεαρή τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί πρόσφατα και στη σκηνή του Athens Pride!

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • Demy
Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!