Στο φετινό Athens Pride, το antivirus σε συνεργασία με τη Aegean σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα διπλό εισιτήριο (μετ’ επιστοφής) για προορισμό της επιλογή σας.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό αρκεί να επισκεφθείυε το περίπτερό μας και να φωτογραφηθείτε -περήφανα -μαζί μας, κάνοντας tag το όνομά σας.

Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στη σελίδα μας στο Facebook και αυτή που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα “like” θα κερδίσει το εισιτήριο.

Σας περιμένουμε!!!

Όροι – πληροφορίες συμμετοχής

Η καταμέτρηση των “like” θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουνίου 11:59 μ.μ., ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί επίσημα στις 27 Ιουνίου.

Τα εισιτήρια παρέχονται σε θέση Economy με επιστροφή και αφορούν στις διαδρομές που καλύπτει η Aegean (point-to-point).

Τα εισιτήρια προσφέρονται με δικαίωμα επιβεβαιωμένης θέσης (Space Confirmed) και δε μπορούν να εκδοθούν σε ανοιχτή ημερομηνία (open).

Οι φόροι και τα τέλη αεροδρομίου (όπως αυτά ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο) συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.

Τα ταξίδια πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και τις 13/12/2017. Εξαιρούνται οι εξής περίοδοι: 10/07/2017 – 05/09/2017, 25/10/2017 – 30/10/2017.

Η πραγματοποίηση της κράτησης και έκδοσης των εισιτηρίων υπόκειται στους περιορισμούς της διαθεσιμότητας θέσεων κατά τις επιθυμητές ημερομηνίες ταξιδιού.

Η έκδοση εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά από τo τμήμα έκδοσης εισιτηρίων της Aegean.

Η κράτηση και έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης.

Ρητά συμφωνείται ότι τα προσφερόμενα εισιτήρια δεν πωλούνται, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

Τα εισιτήρια αφορούν πτήσεις που εκτελούνται μόνο από την Aegean και δεν είναι δυνατή η αλλαγή αεροπορικής εταιρίας.

Η ευθύνη του Αερομεταφορέα είναι περιορισμένη σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Διεθνή νομοθεσία.