Α Man to Pet: “Μια δοκιμή θα σας πείσει”

09/06/2015
men to petτου Σπύρου Κατωπόδη
Θανάσης Πετρόγιαννης με το όνομα. Γεννημένος στην Ελλάδα. Κάτοικος Λονδίνου. Δουλέυει ως περφόρμερ στο The Pale Blue Door, dj στο Cellar Door και διασκεδάζει τον κόσμο στο εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα, με το όνομα Gender Pacific. Θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχος drag περφόρμερ στο Λονδίνο. Μια δοκιμή θα σας πείσει! Το μεγαλύτερο ταλέντο του είναι να ξεσηκώνει τα πλήθη και να παρασέρνει στην πορεία του ακόμα και τον πιο δύσπιστο θαμώνα στα μαγαζιά που εμφανίζεται. Είναι λουσμένος με γκλίτερ και λάμψη, τα οποία θα μοιραστεί με χαρά μαζί σου! Για Αμερική πήγαινε αλλά κατέληξε να βρίσκεται τυχαία στο Λονδίνο. Μία μέρα, ή μάλλον μία νύχτα, αποφασίζει να πάρει μέρις σε διαγωνισμό lipsinging, και χωρίς πολλά πολλά, ανακηρύσσεται νικητής. Έτσι γεννήθηκε ο Man to Pet, ο οποίος ήρθε για να μείνει.

Περιέγραψε μου τον εαυτό σου με 3 λέξεις.
Fun, Lovely and Annoying.

Αν έβαζες ένα τίτλο στη ζωή σου ποιος θα ήταν αυτός;
Τι έπαθε το disco ball και δε δουλεύει;

Ο Man to Pet είναι μοιραίος και μυστηριώδης. Ποιο είναι το μυστικό του να σαγηνεύει τα πλήθη;
Σαγηνεύω τα πλήθη με τα οπίσθια μου! Νομίζω ότι ο πωπός και η φωνή μου είναι τα μεγαλύτερα ταλέντα μου. ΠΩΠΩ! Και όπως λες και εσύ, «Μυστήριο, Μυστήριο, Μυστήριο» είναι η μαγική συνταγή.

49283330046e038a16d197e014b442bf αντίγραφο

Έχεις δηλώσει ότι «Ο χαρακτήρας σου είναι μία καρικατούρα. Δεν έχει ηλικία και ίσως να μην είναι καν από αυτόν τον πλανήτη». Από που είναι τελικά ο Man to Pet; Από που πηγάζει αυτό το star quality;
Αυτό δεν το δήλωσα έτσι ακριβώς! Ξέρεις πως είστε εσείς οι δημοσιογράφοι που αλλάζετε αυτά που λέμε! Πάντως ηλικία δεν είχε ο/η A Man to Pet. Το star quality πηγάζει από την ιστορία. Ποια ιστορία; Μία είναι αγαπημένε μου! Η ιστορία μου, η αμαρτία μου, η αγάπη μου η μεγάλη, που έλεγε και το Ριτάκι.

a-man-to-pet25-750x500

Αν έπρεπε να διαλέξεις το διάδοχο σου, ποιος θα ήταν αυτός;
Κάθε χώρα θα είχει και διαφορετικό διάδοχο. Στην Αγγλία τον λένε Orange Gina και στην Ελλάδα Χρυσό.

Η ζωή σου είναι προορισμένη για είδηση. Είσαι ευλογία ή κατάρα;
Είμαι θάνατος και ανάσταση μαζί που λέει και η Ευριδίκη μας!

Με ποια θα πιανόσουνα μαλλί με μαλλί;
Ποιο μαλλί απ’ όλα; Για να μη γράφω για χρόνια θα σου πω δύο. Με καστανά με την Felipa και με ξανθά με την fabulous Russella.

a-man-to-pet27Ποια περσόνα που δεν έχεις ακόμα υποδυθεί θα ήθελες να υποδυθείς;
Αχ, τι μου λες τώρα! Θα ήθελα αλλά δεν τολμώ και ούτε θα τολμήσω ποτε την Grace Jones!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι στο λούνα παρκ;
Συγκρουόμενα. Και roller coaster!

Πες μου μία απαγορευμένη απόλαυση;
Το γαλακτομπούρεκο της μαμάς μου, που το σερβίρουμε και στο Gender Pacific. Πότε θα έρθεις;

Ποια ήταν η πιο παράξενη αντίδραση κόσμου κατά τη διάρκεια κάποιας performance;
Παράξενη ως προς τι; Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Συνήθως σε κάτι παράξενο δεν μπορεί ο κόσμος να έχει παράξενη αντίδραση, απλά κοιτάει και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβάινει.

 

Ποια είναι η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης για τον A Man to Pet;
Οι φίλοι μου και οτιδήποτε βρίσκεται εν κινήσει.

Ποια ερώτηση σε κάνει να θες να ψεκάσεις τον άλλον με λακ;
Κατ’ αρχήν με ενοχλούν όλες οι ερωτήσεις! Αλλά αν βρωμάει το στόμα σου, ναι, εκεί θέλεις πολύ λακ! Και μπουρλότο θα έλεγα!

Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, τι θα άλλαζες;
Την αρχιτεκτονική και την κοινωνία.

Η φτώχια θέλει καλοπέραση και τι άλλο;
Φτωχιά ψυχή; Ή φτωχιά τσέπη; Πάντως ό,τι και να ‘ναι θέλει καλοπέραση!

Τι σε κάνει να χαμογελάς;
Τα παιδιά όταν παίζουν.

Ποια είναι η εμπειρία σου από το Kitty Cat στην Αθήνα όπου εμφανίστηκες πρόσφατα και έκανες μία από τις πιο εντυπωσιακές, φαντασμαγορικές και πολυσηζητημένες εμφανίσεις;
I loved it there. Από τα παιδιά που το έχουν μέχρι τα παιδιά που πήραν μέρος στο διαγωνισμό. Με συγκινήσανε γιατί όταν πήγα εκεί ήταν fun όλοι χωρίς περούκες, γκλίτερ και κοστούμια. Και στον τελικό έγινε μία έκρηξη χρώματος, ταλέντων και fun!

Κωστής Φωκάς, Απόστολος Mητρόπουλος, Πάολα Ρεβενιώτη. Μερικά από τα ονόματα με τα οποία έχεις συνεργαστεί. Ποια έιναι τα επόμενα ονόματα στη λίστα;
Μόνο για Έλληνες να πω; Και ποιον να πρωτοπώ;11009091_921412861243387_3054387394868286401_n

Γυμνή γωτογράφιση θα δούμε;
Σχεδόν..

Θα πήγαινες στην αγγλική βερσιόν του Ru Paul’s Drag Race που ετοιμάζεται στο Λονδίνο;
Όχι, δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω, αλλά ούτε θα μπορούσα. Άλλωστε, είμαι ήδη κάτι σαν σύμβουλος προγράμματος. Έπεξα μουσική στο opening event του Ru Paul Drag Race εδώ στο Λονδίνο και γνώρισα και τους κριτές, Katie Price, Jonathan Ross μαζί με τον Ru Paul εννοείται! Είναι πολύ εμπορικό για μένα. Αγαπώ Ru Paul αλλά μέχρι εκεί. Αυτό το πρόγραμμα το απεχθάνομαι!

Θα παρευρεθείς στο Athens Pride;
Όχι. Δε με φέρνουν. Με καλούν μόνο πριν για να μαζέψουν χρήματα κάθε χρόνο σε ένα καταπληκτικό πάρτυ, αλλά μέχρι εκεί. Ποτέ δε με έχουν καλέσει.

Πρόσφατα άνοιξες το δικό σου εστιατόριο με λιχουδιές φτιαγμένες από τα χεράκια της μαμάς. Όποιος έρθει στο Gender Pacific, θα σε δει να μαγειρεύεις και εσύ για τους πελάτες;
Εμένα να μαγειρεύω δε θα με δείτε, αλλά θα με δείτε να τραγουδάω και να χορεύω και να σας προσφέρω life after death under the water! If that makes any sense! Gender Pacific is a submarine and everything is happening under the water!

Ποιος είναι πιο ελκυστική προσωπικότητα; Ο Θανάσης ή ο Man to Pet;
Το ένα φέρνει το άλλο.

[author ]”Τον λένε Σπύρο. Είναι σχεδόν 30. Δε θέλει να το παραδεχτεί, αν και γκριζάρουν τα μαλλιά του. Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο. Πιστός ονειροπόλος. Έχει σπουδάσει Μηχανικός Η/Υ στην Πάτρα και μετά έκανε MBΑ γιατί το γούσταρε. Τώρα περνάει το χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας. Στο Λονδίνο κάνει μεταπτυχιακό (πάλι) και δουλεύει. Την Αθήνα την αγαπάει. Τα καλοκαίρια θα τον βρεις στο Μεγανήσι και στην Κέρκυρα. Αγαπάει να κάνει εκπλήξεις στους άλλους και να γράφει για ιστορίες ανθρώπων που του εξάπτουν την περιέργεια, αλλά και για άλλες εσωτερικές αναζητήσεις. Λατρεύει το μπέικον και το περγαμόντο. Παλιά νόμιζε ότι τα ξέρει όλα. Τώρα ξέρει ότι δε θέλει να τα μάθει όλα. Χαμογελά συνέχεια και σε κοιτάει στα μάτια! Αυτός είμαι εγώ”.[/author]




Δες και αυτό!