Το Ισλαμικό Kράτος θέλει να εξαλείψει την ομοφυλοφιλία

11/05/2015

Gay_Muslim_by_Keepbreathing25Η θρησκευτική Αστυνομία που έχει συστήσει το Ισλαμικό Κράτος έχει δημιουργήσει ένα ειδικό σώμα νεαρών τζιχαντιστών που υποδύονται τους ομοφυλόφιλους και κλείνουν ραντεβού με άνδρες, ώστε να έχουν αποδείξεις ότι οι συλληφθέντες είναι πράγματι ομοφυλόφιλοι.

Στη συνέχεια οι ομοφυλόφιλοι καταδικάζονται από το θρησκευτικό δικαστήριο σε θάνατο, ως ένοχοι σοδομισμού, και πετιούνται ζωντανοί από την υψηλότερη ταράτσα της περιοχής που έχουν συλληφθεί.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Star, η θρησκευτική αστυνομία σκοπεύει να εξαλείψει την ομοφυλοφιλία από το Ισλαμικό Κράτος στα εδάφη που ελέγχει σε Ιράκ, Συρία και Λιβύη, η οποία είναι απαγορευμένη και αμαρτία σύμφωνα με το Ισλάμ.

Δεν είναι όμως μόνο το Ισλαμικό Κράτος που καταδιώκει τους ομοφυλόφιλους και τους στήνει παγίδες για να τους πιάσει. Και το Μέτωπο Αλ Νούσρα, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, το οποίο είναι σύμμαχος με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό FSA, τον οποίο χρηματοδότησαν οι ΗΠΑ και η Γαλλία, χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους για να πιάνει ομοφυλόφιλους.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!