Ίσως μία από τις καλύτερες στιγμές της ιταλικής τηλεόρασης, ήταν αυτή όπου ένας άνδρας ζήτησε τον σύντροφό του σε γάμο.

Η πρόταση έγινε την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Italia’s Got Talent”, μετά από ένα ακροβατικό νούμερο.

Τη στιγμή που η επιτροπή έκανε την κριτική της, ένας από τους χορευτές γύρισε στον σύντροφό του.

“Αυτό το βράδυ παρουσιάσαμε το νούμερό μας  σε ένα δαχτυλίδι. Και αυτό το δαχτυλίδι μας έφερε κοντά στη δουλειά μας, στο πάθος μας, σε αυτό που αγαπάμε. Και θα ήθελα να μάθω…”

Ο ίδιος στη συνέχεια γονάτισε μπροστά του δείχνοντας τον ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Ο σύντροφός του εμφανώς συγκινημένος απάντησε “ναι”, με το πλήθος να ξεσπά σε χειροκροτήματα!!

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!