CYPRUS PRIDE – FREE TO BE!

08/05/2015
από

Είμαστε όλοι διαφορετικοί. Αυτό μας κάνει μοναδικούς.
Να είσαι ο εαυτός σου – είναι ο μόναδικός τρόπος για να ζεις!
Το φιλμάκι γυρίστηκε από την Synergia Media σε συνεργασία με την Accept – ΛΟΑΤ Κύπρου. Ευχαριστούμε όλους όσοι έλαβαν μέρος για την παραγωγή!

Σας περιμένουμε όλους στις 06 Ιουνίου 2015 για το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Κύπρου 2015! Σας χρειαζόμαστε μαζί μας γιατί τα μηνύματα αποδοχής γίνονται πιο δυνατά όταν είμαστε πιο πολλοί!

Accept – ΛΟΑΤ Κύπρου
—–
We are all different. This is what makes us unique!
Be yourself – it’s the only way to be!
Spot, filmed by Synergia Media in cooperation with Accept – LGBT Cyprus. Many thanks to everyone that took part for the production of this film.

We are expecting to see everyone with us at the Cyprus Pride Parade 2015 on the 6th of June 2015. We need you with us as the messages of acceptance become louder the more we are!!

Accept – LGBT Cyprus

κάνε κλικ για να ακούσεις το ραδιοφωνικό σποτ

κάνε κλικ για να δεις το διαφημιστικό Βanner

 

acceptCY

Η accept ΛΟΑΤ Κύπρου είναι η μοναδική εγγεγραμμένη ΛΟΑΤΙ οργάνωση στον έφορο σωματείων την Κυπριακής Δημοκρατίας και αποτελείται από ενεργούς εθελοντές. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που απαρτίζεται και αφορά άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, εθνοτικής, πολιτισμικής, θρησκευτικής προέλευσης, γλώσσας, κατάστασης υγείας, σωματικής κατάστασης ή άλλου γνωρίσματος και διεκδικούμε σταθερά, αλλά δυναμικά την αποδοχή, την αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση και αλληλοϋποστήριξη, εναρμονίζοντας σε ισότιμη βάση την κυπριακή κοινωνία με θέματα που αφορούν την ΛΟΑΤI κοινότητα.
Η ενέργειες μας επικεντρώνονται:
• Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των ΛΟΑΤΙ προσώπων και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού.
• Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
ΛΟΑΤΙ: Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφισεξουαλικοί, Τρανς, Intersex.
Όραμα μας είναι η διαμόρφωση μιας κοινωνίας βασισμένης στο σεβασμό του κάθε ατόμου και της διαφορετικότητας του, απαλλαγμένης από διακρίσεις και προκαταλήψεις ιδίως όσο αφορά στο σεξουαλικό προσανατολισμό.




Δες και αυτό!