Η Melanie και η Vanessa είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι από τις ΗΠΑ. Πριν ένα χρόνο η Melanie ήταν έτοιμη να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Για να θυμάται μάλιστα τη στιγμή, το ζευγάρι είχε βγάλει μια φωτογραφία στην παραλία (πάνω φωτο.).

Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, το ζευγάρι αποφάσισε να βγάλει την ίδια φωτογραφία με μία μόνο διαφορά! Αυτή τη φορά έγκυος είναι η Vanessa, η οποία γέννησε το δεύτερο παιδί της ευτυχισμένης οικογένειας (κάτω φωτό).

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, η ιστορία του ζευγαριού έκανε τον γύρο του διαδικτύου μιας και αποτυπώνει μια ακόμα πτυχή της οικογενειακής διαφορετικότητας.

Screen Shot 2015-04-22 at 21.27.01

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!