1228919Η Πάτρα “μοιάζει” σαν μια πόλη που ζητά να απελευθερωθεί και να δείξει προς τα έξω τις σεξουαλικές προτιμήσεις της.

Και το κάνει με τον δικό της τρόπο, αφού τον τελευταίο καιρό οι δρόμοι της πόλης έχουν γεμίσει με συνθήματα υπερ της διαφορετικότητας.

Όπως αναφέρει και το Patrasevents.gr, “Σε τοίχους, παγκάκια και στάσεις εκφράζουν τα “πιστεύω” τους διάφοροι άνθρωποι που τάσσονται κατά του ρατσισμού, της ομοφοβίας της τρανσφοβίας και του σεξισμού”.

Δρόμοι του κέντρου, όπως η Κορίνθου και η Κολοκοτρώνη, αλλά και και αρκετοί κοντα στο Πανεπιστήμιο μεταφέρουν το δικό τους μήνυμα αγάπης και ισότητας.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!