Συνεχίζονται οι εκτελέσεις gay ανδρών από τους Τζιχαντιστές

03/02/2015

ISISgaymanPic3skΆλλη μια εν ψυχρώ εκτέλεση ενός gay άνδρα σημειώθηκε στη Συρία από τους Τζιχαντιστές.

Ένας άνδρας γύρω στα 50 κατηγορήθηκε για ομοφυλοφιλική σχέση και τιμωρήθηκε με την θανατική ποινή. Οι φανατικοί αποφάσισαν ότι ο άντρας θα πρέπει να ριχτεί στο κενό από το ψηλότερο σημείο της πόλης, μια πολυκατοικία επτά ορόφων. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Συρία, βλέπουμε τον άντρα να κάθεται σε μια πλαστική πολυθρόνα, με τα μάτια καλυμμένα με ένα μαντήλι. Δίπλα του στέκονται οι δυο εκτελεστές, που φορούν κουκούλες στο πρόσωπο και τον σπρώχνουν στο κενό.

Σε μια άλλη φωτογραφία, βλέπουμε τον άντρα να πέφτει στο κενό αλλά η αγριότητα δεν σταματάει σε αυτό το σημείο. Ο άντρας φαίνεται ότι έχει επιζήσει από την πτώση και ένας τζιχαντιστής τον πλησιάζει για να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πλήθος που είχε μαζευτεί για να παρακολουθήσει την εκτέλεση διατάχτηκε από τους φανατικούς να λιθοβολήσει τον άντρα μέχρι θανάτου. Αυτές οι συγκλονιστικές εικόνες είναι μια νέα απόδειξή του τρόμου που κυριαρχεί στα εδάφη που κατέχουν οι τζιχαντιστές.

Τον προηγούμενο μήνα, δύο άντρες είχαν,επίσης, εκτελεστεί με τον ίδιο τρόπο ενώ άλλοι δύο είχαν σταυρωθεί, λόγω του ότι ήταν ομοφυλόφιλοι.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!