Αυτή είναι η λοχίας Hannah Winterbourne του Βασιλικού Τάγματος ηλεκτρονικών και μηχανολόγων μηχανικών του στρατού. Είναι το πρώτο ανοιχτά δηλωμένο trangendered άτομο στον Βρετανικό στρατό.

Μετά την υπηρεσία της στο Αφγανιστάν ως άνδρας, συνειδητοποίησε οτι ζει ένα ψέμμα και αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε γυναίκα.

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα The Independent δηλώνει πως ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσει να το ανακοινώσει ειδικά επειδή ο χώρος εργασίας της ήταν συντηρητικός. «Σύντομα όμως οι προϊστάμενοι μου κατάλαβαν ότι δεν δημιουργούσε κανένα πρόβλημα στην δουλειά μου» λέει.

Παρ’ όλα όσα πιστεύουμε για την Winterbourne «ο στρατός είναι ο τέλειος εργοδότης και προοδευτικός όσο δεν φανταζόμουν».

Μπήκε σε σχολή στρατού στα 15 της και δεν θυμάται τον εαυτό της πριν τον στρατό. Για την άλλαγή φύλου της δηλώνει «θυμάμαι να μην νιώθω καλά στο δικό μου σώμα από πολύ μικρή. Μετά την ορμονοθεραπεία μου είναι η πρώτη φορά που νιώθω αυτοπεποίθηση».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!