Βλέποντας το βίντεο που σας παραθέτω, καταλαβαίνω ένα και μόνο πράγμα. Πόσο πολύπλοκα κάνουμε τα πράγματα όλοι εμείς οι μεγάλοι. Πείτε μου πως γίνεται ένα μικρό παιδί να αντιλαμβάνεται κάτι που τόσος κόσμος δυσκολεύεται έστω και να αντιληφθεί;

Μάλλον, γιατί μένει στα απλά. Σε αυτά που νιώθει. Σε αυτά που είναι.

Τέλος, θέλω να αφιερώσω την ιστορία του μικρού Alex, σε όλους εκείνους που προφασίζονται ότι τα παιδιά πρέπει να μένουν μακριά από την όποια προβολή του “διαφορετικού”. (Διαψεύδονται πανηγυρικώς)

Υ.Γ  ευχαριστώ την Αντωνία Κυδωνάκη για το βίντεο αυτό!

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!